Athletics News

helpdeskzorg – Blogs – Hoe kanalen op YouTube te zoeken

Image titled Search Channels in YouTube Step 1

In deze blog leer je hoe je in de inhoud van een YouTube-kanaal naar een bepaalde video kunt zoeken. Je leert ook hoe je op naam of trefwoord naar een YouTube-kanaal kunt zoeken. Als je een bepaalde video op een YouTube-kanaal op je telefoon of tablet probeert te vinden, heb je waarschijnlijk gemerkt dat er geen kanaalspecifieke zoekfunctie is ingebouwd in de YouTube-app. Je kunt nog steeds de inhoud van een kanaal doorzoeken, maar daarvoor moet je YouTube.com in een webbrowser gebruiken.

Methode 1 Een video zoeken op een kanaal op mobiel

 

1 Start een mobiele webbrowser en ga naar https://www.youtube.com. Met de officiële YouTube-app kun je niet door de video’s van een kanaal zoeken, maar webbrowsers zoals Chrome, Safari of Samsung Internet wel.

 

Image titled Search Channels in YouTube Step 2

 

2 Navigeer naar het gewenste zoekkanaal. Als het een kanaal is waarop je geabonneerd bent, selecteer je een kanaal door onderaan op Abonnementen te tikken om je abonnementslijst weer te geven. Als alternatief kunt u het kanaal opzoeken.

  • Om u nu aan te melden, klikt u op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm als u toegang wilt tot uw abonnementen maar momenteel niet bent aangemeld.

Image titled Search Channels in YouTube Step 3

3 De pijl omlaag naast “PLAYLISTS” moet worden aangetikt. Het is te zien in de rechterbovenhoek van het scherm. Het menu zal groeien.

Image titled Search Channels in YouTube Step 4

4 Tik op Zoeken in het menu. Hiermee wordt de eigen zoekmachine van het kanaal geopend.

Image titled Search Channels in YouTube Step 5

5 Voer uw zoektermen in en tik op Zoeken. Als er een video op het kanaal is die overeenkomt met je zoektermen, wordt deze weergegeven in de zoekresultaten.

Methode 2 Een video zoeken op een kanaal op een computer

Image titled Search Channels in YouTube Step 6

1 Ga naar https://www.youtube.com. U kunt elke webbrowser op uw computer gebruiken.

  • Als je niet bent aangemeld bij YouTube en je kanaalabonnementen wilt bekijken, klik je op AANMELDEN in de rechterbovenhoek om je nu aan te melden.

Image titled Search Channels in YouTube Step 7

2 Navigeer naar het zoekkanaal. Als het een kanaal is waarop je geabonneerd bent, kun je het vinden in het gedeelte ‘ABONNEMENTEN’ van het YouTube-menu aan de linkerkant. Klik op de drie horizontale lijnen in de linkerbovenhoek om het menu weer te geven als je er nu geen ziet. Zo niet, dan kunt u de zoekbalk gebruiken om het kanaal op te zoeken.

Image titled Search Channels in YouTube Step 8

3 Schakel het vergrootglastabblad in. Dit is het laatste pictogram in de rij, direct achter het tabblad ‘OVER’, in de rij met tabbladen die direct onder de naam van het kanaal verschijnen. Er verschijnt een kleine zoekbalk wanneer u erop klikt.

Image titled Search Channels in YouTube Step 9

 

4 Voer in of druk op Return nadat u uw…

Click Here to Read the Full Original Article at RunnerSpace Blogs…